PITA SFINX BURCHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Sfinx Burcht. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 22:03 De moeite waard om te wachten. Erg lekker!
15 jun 2024 om 21:51 zoals altijd weinig frietjes, verder was alles top!
14 jun 2024 om 8:44 Vu le temps d'attente pour la livraison nous avons téléphoné et cela nous a permis de manger pas trop tard sinon le temps d'attente était bien trop long voilà pourquoi nous sommes allés chercher notre commande
8 jun 2024 om 21:52 Zooals in het verleden steeds goede kwaliteit en smaakvol gegeten.
30 mei 2024 om 22:10 De bezorger had mijn piza bijna vergeten af te geven goed dat hij nog niet weg gereden was. Fanta besteld en betaald maar niet gekregen. Fritjes waren koud en kapsalons zat champignons in wat niet lekker was Jammer
20 mei 2024 om 19:44 Top
19 mei 2024 om 21:31 Het eten was lekker. De duur van de bestelling zou 45 min tot 60 min duren maar ze waren er al over 25min
19 mei 2024 om 20:37 Vorige keer pakke beter. Andere kok? Geen smaak in de pizza. Loodbrood wat voor hun een lookbrood is. (Dubbelgevouwen pizzagdeeg met look een kaas) veel te veel kaas. Ik had heel veel spijt van bestelling. Vorige keer was het goed. Nu dik tegengev
17 mei 2024 om 9:22 Slechtste maaltijd ooit. Er zat kaas onder mijn vlees wat niet besteld was en erger nog ik mag geen kaas. Weggooien dus maar. Dan maar wat slappe en vettige frieten gegeten. Dit was mijn laatste bestelling. En dan nog het liegen over de levertijd.
17 mei 2024 om 8:34 Ze waren half uur te laat
15 mei 2024 om 22:48 Best goed
10 mei 2024 om 9:23 Schotel met kaas besteld maar een andere gekregen ook een potje looksaus te weinig geleverd; gebeld naar restaurant maar niemand pakte op. Schotel was wel ok.