PITA SFINX BURCHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 293 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Sfinx Burcht. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 20:57 Heel lekker gegeten vriendelijke bezorging toppie!!!
28 jan 2023 om 9:38 2u wachten was veel te lang,maar....het was Super lekker.
28 jan 2023 om 9:07 We bestelden om 18u04. De levering zou gebeuren om 19u36. Uiteindelijk werd het eten pas geleverd om 20u53. Dat is bijna 3u!! na het plaatsen van de bestelling. We hebben begrip voor drukte maar 3u is er los over! Ze waren niet vriendelijk aan de tel
27 jan 2023 om 21:33 Helaas geen goede reclame hier. Ik heb mijn eten om 19u18 besteld, het zou om 20u48 geleverd worden en nu om 21u33 nog steeds geen eten geleverd...
27 jan 2023 om 21:05 Wij hebben 3UUR !!!!! op onze bestelling moeten wachten die uiteindelijk KOUD is toegekomen!! Zeer onvriendelijk aan de telefoon! En vertellen leugens. NOOIT MEER!!
27 jan 2023 om 20:58 We hebben 2u moeten wachten wat wel heel lang omdat er max 1,25u was voorzien. Bij telefonisch contact naar de vraag over onze levering waren ze niet echt vriendelijk
22 jan 2023 om 1:00 Duurde enorm lang. Maar wel lekker.
21 jan 2023 om 20:38 Dat het weer Super lekker was vooral de scampi´s.
20 jan 2023 om 21:36 bijna 2h moeten wachten, maar wel heel lekker
15 jan 2023 om 20:45 Steeds lekkere schotels en knapperige frietjes... iets langer moeten wachten maar was op zondag
15 jan 2023 om 12:35 Enkel de frietjes waren niet goed doorbakken, voor de rest prima.
14 jan 2023 om 21:44 Een uur en drie kwartier moeten wachten. Telefoon gekregen dat het twee euro duurder zou uitvallen gezien de gevraagde extra, wat perfect acceptabel is, maar meerdere malen moeten uitleggen dat 32 + 2 niet 37 is. Het eten was wel heel lekker.